Tjänster

 

Frisör i umeå

Vi lyssnar på dig och arbetar sedan utifrån det genom att ge dig tips och råd med dina önskemål som bas. Vi vill att du ska känna att du får bästa tänkbara service när du klipper dig hos oss! Svarta saxen är en trendig frisörsalong med frisörer i Umeå som ständigt håller sig uppdaterade vad gäller mode och trend. Vi gör det mesta inom hårvård såsom klippning, färg- och foliejobb, slingor, permanent och brynfärg.

Se prislista

Boka tid

färgning av hår

Vi har valt att arbeta med COLOR.ME från Kevin Murphy för en bättre miljö för både er kunder och för oss frisörer och fantastisk hårvård. COLOR.ME är en antiseptisk, honungsbaserad hårfärg som är fri från ammoniak och ppd. COLOR.ME innehåller även sheasmör som smörjer och ger håret glans, samt granatäpple som är rikt på antioxidanter och vitaminer som stärker och ger ett UV-skydd till håret.

Se prislista

Boka tid

Örånhåltagning - Piercing

Vi erbjuder håltagning i öron och använder oss av Blomdahl Medical Ear Piercing. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Vi har världens enda håltagningsörhänge med 0 % nickel, om du vill vara absolut säkra på att inte utveckla nickelallergi under läkningsperioden. Vi använder även den säkraste metallen för öronhåltagning, homogen (icke ytbelagd) titan p.g.a. dess överlägsna hudvänliga egenskaper. För mer information se Blomdahl Medical Beauty Systems hemsida.

 

För att få ta hål i öronen vill vi ha föräldrarnas medgivande för barn och ungdomar under 18 år. O.B.S Vi tar ej på barn under 6 år.

Se prislista

Boka tid

Extensions/Löshår

Tekniken vi jobbar med är keratin vax. Det innebär att man sätter in slinga för slinga resultatet blir då naturligt och följsamt i ditt hår. Titta förbi så kan vi hitta en lösning och färg som passar just dig och ditt hår för att sedan boka en tid.

Se prislista

Boka tid

Make up

Vi på Svarta Saxen arbetar med ett professionellt produktmärke som är till för make up artister och till dig som privatperson med högt ställda krav, EMITE make-up. Vi ebjuder sminkbehandlingar och har smink till försäljning på salongen och kan ge dig råd och tips som gör det lättare för dig där hemma. Vi på Svarta saxen vill att du ska känna dig vacker! 

Se prislista

Boka tid

Svarta saxen
Sandaparken 7 Haga
903 44 Umeå

Fri parkering vid salongen

Boka tid
090 - 13 56 10
Boka online

Ni kan även boka tid genom att besöka oss i salongen

Öppettider
Mån - tor: 08 - 18
Fredagar: 08 - 17

Drop in i mån av tid

Följ oss
På Facebook
© 2023 Svarta saxen
Information om cookies