Produkter

Svarta saxens frisörer jobbar med och säljer endast stylingprodukter och hårvårdsprodukter av absolut högsta kvalitet åt våra kunder. Vi hjälper dig gärna att välja hårvårdsprodukter som passar till just din hårkvalitet eller frisyr. I vår salong på Haga i Umeå kan du handla hårvårdsprodukter från bland annat Kevin Murphy, Disp och Emite Make up.

090 - 13 56 10

Boka online

Bild

Kevin Murphy

Maximera resultatetmed proffisionella produkter från Kevin Murphy. Ger dig mer glans, bättre kvalite på håret, bättre hållbarhet på färgen, enklare att reda ut trassligt hår. Med produkter från Kevin Murphy ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktar. Alla produkter är fria från sulfat och paraben och är certifierade Cruelty Free av PETA.

Bild

Disp

Ett svenskt professionellt hårvårdsmärke med kavlitet,känslaoch miljö i fokus. Produkterna är av absolut högsta klass och är dessutom märkta med Planet Friendly Products som garanterar att de inte innehåller skadliga parabener, inte är testade på djur samt är närproducerade för att inte belasta miljön med långa och onödiga transporter.

Bild

Emite Make up

Hur man använder den och vad den utstrålar. Vissa färger står för olika känslor. Rosa står för moderlig kärlek, röd för passion och hetta, grön för närhet, vilja, trygghet och förtrorende. Bakom varje färg i kollektionen står just en växt för inspirationen. Naturen med dess stora färgskala från blommor, blad, bark, nötter och frön blev vägen för oss att vandra vid namngivning av våra produkter.

Bild

COLOR.ME

COLOR.ME är för kunden som vill använda naturliga produkter & Se till att hon / han inte skadar miljön eller sin hälsa. Färgen har skapats med inspiration och tillsammans med Kevin Murphy. Vi vill med COLOR.ME tillgodose allas behov: Frisörens – Kundens – Miljöns – Hårets – Hudens och Resultatet. COLOR.ME är Färg & Toning i samma tub med 100 % trygghet.

Bild

Blomdahl Medical

Blomdahl Medical har en passion för medicinsk öronhåltagning och hudvänliga örhängen. Att ta hål i öronen är något man gör för att bli vacker, men det är också ett medicinskt ingrepp. Vi är fast beslutna att göra allt vi kan för att du ska kunna ta hål i öronen och bära vackra örhängen, eller varför inte näsa och samtidigt kunna känna dig trygg och säker.

Svarta saxen
Sandaparken 7 Haga
903 44 Umeå

Fri parkering vid salongen

Boka tid
090 - 13 56 10
Boka online

Ni kan även boka tid genom att besöka oss i salongen

Öppettider
Mån - tor: 08 - 18
Fredagar: 08 - 17

Drop in i mån av tid

Följ oss
På Facebook
© 2024 Svarta saxen
Information om cookies