Frisör i Umeå

Vi erbjuder det mesta inom hårvård såsom klippning, färgning, permanent, extensions/hårförlängning men även piercing & make up

boka tid

 

Prislista

Klippning 640 kr
StudenT  5620kr
Barn 7-12 490 kr
Barn 0-6 420 kr

Se prislista

 

 

Öppettider

Mån - tor 08-17
Fredagar 08-17
Lör - Sön stängt

 

STÄNGT V 27 (3/7-9/7)  &  V 29 (17/-23/7)  

  

 

 

Boka tid

Boka tid

Hos oss på Svarta Saxen kan du boka tid online eller genom att besöka eller ringa vår frisörsalong.

090 - 13 56 10

Boka online

Våra tjänster

Bild

Klippning

Våra erfarna frisörer arbetar alltid utifrån dina önskemål och erbjuder klippning, färgning, toning, uppsättning, extensions, permanent och inpackningar. Självklart ger vi dig tips kring styling och produkter för just ditt hår.

Se prislistaBoka tid

Bild
Bild

Piercing

Vi tar hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi din hud och din hälsa främst. Åldersgräns är 18 år, annars krävs målsmans godkännande.

Se prislistaBoka tid

Produkter

Vi arbetar med och säljer kvalitetsprodukter från Kevin Murphy, Color.me, disp, Emite make-up, Blomdahls. Vi använder produkter av högsta kvalitet. Produkter som är skonsamma för både dig och oss. Vi informerar gärna dig om våra produkter och ger dig tips om hur du fixar frisyren hemma.

Frisörsalongen

Svarta Saxen frisörsalong ligger på Haga i korsningen Sandaparken och Norra Ersmarksgatan i Umeå. Vi är en modern frisörsalong med kunniga och kreativa frisörer som utför det mesta inom hårvård och make up.

 

Hos oss möter du vårt erfarna team som består av Clarissa och Malin som älskar sina jobb! Att varje dag få träffa olika personligheter och få äran att hjälp dem med deras hår är glädje för oss!

 

Vi erbjuder klippning, färgning & toning, håruppsättning, hårförlängning, plockning av ögonbryn, fransfärgning, inpackning, permanentning och mer därtill! Vi är en komplett Umeå-frisör som anpassar oss efter kundens önskemål, alltid med bästa resultat i åtanke.

 

Vi tillhandahåller gratis parkeringsplatser utanför vår frisörsalong för våra kunder/gäster, enkelt och bekvämt. Varmt välkommen till Svarta Saxen - din personliga frisör i Umeå!

 

Svarta saxen
Sandaparken 7 Haga
903 44 Umeå

Fri parkering vid salongen

Boka tid
090 - 13 56 10
Boka online

Ni kan även boka tid genom att besöka oss i salongen

Öppettider
Mån - tor: 08 - 18
Fredagar: 08 - 17

Drop in i mån av tid

Följ oss
På Facebook
© 2023 Svarta saxen
Information om cookies